Klantreacties


“Beste Aga, Nynke en Laura van de Kunstbrigade,

Namens team en kinderen van Het Palet wil ik jullie hartelijke danken voor het zeer geslaagde dansproject ‘de Notenkraker’.
Voor het 3e achtereenvolgende jaar verzorgden jullie met succes een mooie dansvoorstelling op onze school. Het wordt inmiddels echt iets wat bij Het Palet hoort.
De voorbereidende lessen, de generale repetitie, de voorstelling en niet te vergeten de prachtige kostuums: het zat allemaal goed in elkaar en het was weer een geweldige ervaring voor onze kinderen.
Wat het dit keer extra bijzonder maakte was het optreden van twee dansers van de NBA. Zij dansten aan het eind van de voorstelling een prachtige pas de deux. Dit had zeker een toegevoegde waarde!
De meeste kinderen van onze school komen niet vanzelfsprekend in het theater, laat staan dat ze een dansvoorstelling zouden bezoeken. Hoe mooi is het dat ze nu de magie van ballet gewoon op school konden ervaren en op deze manier toch met kunst en cultuur in aanraking kunnen komen. Het maakte grote indruk.
Ook de ouders, die massaal de voorstelling kwamen zien, waren zichtbaar onder de indruk van uiteraard de performance van hun eigen kind(eren), maar zeker ook van de dansers van de NBA.
Ook de posters en het promotiemateriaal voor open dagen hebben hun weg naar kinderen en ouders gevonden.
Wat ons betreft zetten we de samenwerking met de Kunstbrigade ook volgend jaar weer voort!”


Wanda Kleiss

- Adjunct-directeur basisschool Het Palet


“Beste Kunstbrigade,

We hebben op school enorm genoten van het project De Notenkraker. Waanzinnig om met alle groepen zo’n voorstelling neer te kunnen zetten. Mooi hoe snel de kinderen het dansen oppikken en met hoeveel toewijding de docenten dat aanleren aan alle kinderen.
Dat aan deze productie ook dansers van de Nationale Ballet Academie meededen en de prachtige kleding voor de kinderen, maakten het helemaal af.
Het doel om de kinderen en hun ouders kennis te laten maken met klassiek ballet, is helemaal geslaagd.
Een van onze hoofdrolspelers doet intussen zelfs mee aan de auditierondes voor de balletacademie!
We hebben veel positieve reacties van ouders gehad.”


Jet Meelker

-Schoolleider/bestuurder IKC De Eigen Wijs


“Wat heb ik genoten van de voorstelling van vanmiddag. En wat zag ik veel blije kinderen, ouders. Ik zag moeders met de mascara op de kin! Wat zijn dit toch belangrijke momenten voor een school.”  Ronald Numan

- Directeur Oceaan Assendelft

“Wow, ik zie dingen die ik nog nooit van mijn leven gezien heb!” - Mohammed uit groep 6 bij het zien van de dansers van de Nationale Balletacademie
tijdens hun generale repetitie van ''De Notenkraker''.

De Kunstbrigade op school © All Rights Reserved